Produk Nona Klasik

Tart "Mencintai Aku"

product

Harga: RM 27.00

"Reendu" Nasi Minyak

product

Harga: RM 8.00

Pulut Kuning "DiRaja"

product

Harga: Sila Hubungi Kami

18.02.2010 : Majlis Perkahwinan Sazlina Chin, Bukit Antarabangsa

Majlis bermula dengan akad nikah di Masjid Bukit Antarabangsa pada pukul 10.00 a.m. Seramai 100 orang tetamu hadir bagi meraikan majlis tersebut.
Dessert for the day 'sagu gula melaka' ... fuhhh seddaaap!


Nasi TomatoKambing Kuzi

Ayam Padprik

Ikan Sweet Sour

Daging Dendeng


Set Dome untuk VIP'sPasangan pada hari itu telah memilih lauk yang pelbagai. Katanya nak buat macam buffet ala2 hotel.. (maka.. kos penyediaan makanan haritu pun ala2 hotel) Bagi pihak NKSB, kami tiada halangan di dalam menyediakan menu mengikut citarasa pelanggan. Yang penting pelanggan dapat memberi kerjasama yang baik di dalam menjayakan majlis tersebut...


Bagi majlis resepsi, ianya telah berlangsung pada malam hari tersebut di rumah baru pasangan pengantin yang terletak kira-kira 2 km dari masjid tadi. Salah satu menu yang menarik pada malam tersebut ialah kambing golek. Majlis berlangsung sehingga lewat malam dan akhirnya dapt disempurnakan dengan baik, alhamdulillah... Kami mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Sazlinda dan pasangan semoga berkekalan dan bahagia selamanya....Tema pada hari tersebut, Gold + MaroonNo Response to "18.02.2010 : Majlis Perkahwinan Sazlina Chin, Bukit Antarabangsa"

Post a Comment