Produk Nona Klasik

Tart "Mencintai Aku"

product

Harga: RM 27.00

"Reendu" Nasi Minyak

product

Harga: RM 8.00

Pulut Kuning "DiRaja"

product

Harga: Sila Hubungi Kami

Abah : Hj Hamzah bin Hj Ahmad

Abah memang one of the best cook that I ever met. Patut la dia orang yang sangat cerewet dalam bab-bab masak. At one time aku rasa memang give up bila masak... sebab jarangnya betul... asyik complain aje... Yang paling kesian ibu....... sampai aku rasa sekarang ni ibu x reti masak langsung.... Memang out terus kalau ibu yang masak.. Mungkin sebab dah lama x masak... I understand how does she feel... Feel bad and upset... yeala bila dah teruk2 memasak, tetiba complain. Tu yang dia malas masak agaknya...

Dulu abah masak sorang jea.. Macam x percaya... tapi kena percaya... sebab for all this while untill now pun dia yang uruskan semua.. dari jumpa client, pergi pasar, masak, dan g collect payment pu dia... Kuat sungguh kudrat yang Allah swt berikan pada hambanya yang sorang ni... Dia jarang merungut penat atau sakit2 badan... Cuma lately ni baru dia cakap sakit belakang... sampai kena g klinik.. kena injection baru lega... Sian dia....Semoga Allah Panjangkan Usia Dia, Kurniakan Dia Kesihatan Yang Baik, Di Banyakkan Rezeki, Dan Semoga Dia Bahagia dengan Kehidupannya...,... hanya itu yang ku harapkan buat Abah tersayang.. Luv U Abah.. Maafkan Yan......

1 Response to "Abah : Hj Hamzah bin Hj Ahmad"

@bi YusOff said...

Abah korang memang lah terer tang masak memasak ni
dah lama pak padol kenal ngan abah n mak korang,tu lah seorang yg kuta kerja pak padol pun doakan jugak abah n mak korang dipanjangkan umur dan ditambahkan dgn rezki yg halal.jangan sia siakan orang tua korang yer...

pak padol.
95,lrg mahkota impian,bandar puncak alam,
42300,selangor.
019-3038224.

Post a Comment